Прес-контейнери

Прес-контейнери

Събирането на отпадъците може да се осъществява на много по-добро ниво с някои прости и много ефективни нововъведения. Като ПРЕС-КОНТЕЙНЕРИТЕ, които освен рутинната си функция, осъществяват и предварителна обработка на отпадъците.

Те притежават редица предимства:

  • Увеличават значително компактността на отпадъците – пресоването им позволява съхранението на МНОГО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ОТПАДЪЦИ НА МАЛКА ПЛОЩ. Това е голямо улеснение и при ДЕПОНИРАНЕТО им.
  • Приложими са при различни видове отпадъци – ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА, ПРОМИШЛЕНИ, КОМУНАЛНИ и др.
  • Икономични са – за един курс с прес-контейнер биват пренасяни ДО 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТПАДЪЦИ, отколкото с обикновен контейнер.
  • От екологична гледна точка са много добра алтернатива – контейнерът се затваря херметически, при което БОКЛУКЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПИЛЕЕ, и се ЕЛИМИНИРА ПРОПУСКАНЕТО НА МИРИЗМИ И ТЕЧНОСТИ. Така се избягва привличането на НАСЕКОМИ и ЖИВОТНИ, възникването и пренасянето на ЗАРАЗИ.

Ако искате да минете на следващото ниво, разчитайте, че ще Ви осигурим надеждни прес-контейнери. Обемът им е от 7,5 до 10 кубични метра. Стационарната преса е на съхранение при ползвателя.

 

Свържете се с нас на телефон 0897 905 655 за цени!

Call Now Button