News & Events

За строителство почивка няма. Винаги някъде някой поправя, демонтира, строи или обновява нещо. За ремонтите няма сезони, няма и почивни дни. Решението да реконструирате жилището си или да изградите такова от нулата е винаги добро! Защото няма нищо по-хубаво от дома и това да се чувствате комфортно в него.

Е, по време на строителните дейности комфортът не е на такава висота. Но не забравяйте, че винаги има начини да направите дори и това време малко по-удобно. Демонтажът и конструирането винаги са свързани с натрупването на много материали и отпадъци по строителната площадка. Много важно е да не позволявате струпването на този боклук. Защото той прави и работата все по-трудна и тромава. Причинява доста нудобства, а също така може да стане повод дори за инциденти и злополуки.

 

А как може да премахнте ненужните отпадъци?
Известно е, че стоителният отпадък не бива да бъде изхвърлян в контейнерите за битов отпадък, които използваме ежеднвено. Това е забранено и подлежи на санкциониране.
Също така забранено е и уреждането на нерегламентирани сметища. 

 

Начинът, по който трябва да се случва изхвърлянето на този боклук е следният – трябва просто да се обърнте към специализирана в сферата фирма, която да бъде Ваш доверен партньор. Тя ще се заеме с доставката на контейнери, които да използвате. Ще ви осигури и извозването на вече сбраните отпадъци. Ще можете да изберете ЕДНОКРАТНО ИЗВОЗВАНЕ, ако ви предстоят по-малки по размер реконструкции на дома, с които ще се справите бързо. Предложен ще Ви бъде и вариант за АБОНАМЕНТНО ИЗВОЗВАНЕ, който би бил удачен в случаите, когато проектът е по-мащабен и ще се нуждаете от постоянна подмяна на пълните контейнери с празни.

 

Да имате избор от варианти винаги е добре дошло, защото само така ще Ви бъде осигурена услуга, максимално отговаряща на Вашите изисквания. Често по тази прична фирмите предлагат и допълнителни услуги, с които да Ви улеснят. Такава услуга в допълнение към контейнерите например, са УЛЕИТЕ ЗА ОТПАДЪЦИ, с чиято помощ няма да Ви се налага да се превръщате и в хамали, а лесно и бързо ще отвеждате непотребния материал към контейнера.

 

Намерите ли фирма, която да предлага нужния опит познания, техника и професионализъм, можете веднага да се захващате със своята работа, спокойни, че нещата ще се случват по план и по правилния начин!

Call Now Button