News & Events

Трябва да почистите строителната площадка или да изнесете строителните отпадъци, образувани след основния ремонт? 

Фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен предоставя професионални услуги за извозване на строителни отпадъци на физически лица и организации.

Почистването на района след довършителни или ремонтни дейности изисква добра организация. Ние ще извършим в най-кратки срокове събирането и транспортирането на тухли, бетон, части от инженерни комуникации, друг скрап до местата за обезвреждане, с участието на екип от опитни работници и специални контейнери с различен капацитет. 

Услугата се предоставя както еднократно, така и абонаментно извозване на отпадъците с контейнери. Извозването на отпадъците от сградата или от апартамента е труден процес, ако го извършите сами. Много по-практично е да се възложи на фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен, които ще се справят професионално със задачата. Това е гаранция, че работата ще бъде извършена бързо, точно и по график. 

Преди да поръчате извозването на строителни отпадъци, е необходимо да определите приблизителния им обем, тегло, да посочите вида. Изборът на техниката, която ще се използва, както и цената на предоставяната услуга, зависят от тези фактори. 

Този вид отпадъци включва: разрушен бетон, тухла, прегради от гипсокартон, стари рамки на прозорци, дървени врати, конструкции, изработени от метал или стоманобетон, демонтирани в процеса на основния ремонт, стари водопроводи, тръби, бетонни блокове, основи, стени, използвани кашони и опаковка, всякакви материали, които са станали неизползваеми. 

Практически е невъзможно да извозите с кола строителните отпадъци от строителната площадка. Ние предлагаме различни видове превозни средства и контейнери за отпадъци, за да увеличим максимално ефективността на задачата, възложена от клиента. 

Нашите експерти ще ви помогнат да изберете превозно средство или контейнер за изхвърляне на отпадъците, за да оптимизирате разходите си.

Ние предлагаме извозване на строителни отпадъци в контейнери 4m³, 6m³, 8m³. 

Ако количеството от строителни отпадъци е достатъчно голямо, можете да използвате контейнер с вътрешен обем 8 m³.

Абонаментно извозване на строителни отпадъци с контейнери

Напрегнатата екологична ситуация се превръща в причина за постоянни промени в законодателството, предвиждащи увеличаване на степента на отговорност при замърсяване на околната среда. 

Работейки с нашата фирма, клиентите получават: 

Надеждност в партньорството – имаме всички необходими разрешителни за събиране и транспортиране на отпадъци; 

Професионализъм от нашите служители; 

Ефективност – ние стриктно се придържаме към графика.

Цената за извозване на отпадъците от строителната площадка винаги е достъпна, независимо от сложността им. 

За да улесним максимално клиентите си, ние им предлагаме комплексно обслужване.

Достатъчно е да се обадите на тел. 0897 905 655 и да оставите заявка, която ще бъде обработена в рамките на 15 минути.

Нашият служител ще избере най-добрия вариант за решаване на Вашите проблеми. 

Ако решите да организирате евтино извозване на строителни отпадъци в контейнер в общините Ямбол и Сливен, свържете се с нас.

Изгодно е да се работи с нашата фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен, защото осигуряваме добра цена, максимална скорост и точност, можем да Ви предложим рециклиране на строителни материали, а също така имаме достъп до всички големи депа.

Доверете се на фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен!

Call Now Button