News & Events

Чистотата на даден обект се осигурява чрез компетентно и навременно изхвърляне на боклука и битовите отпадъци. Предлага се услуга за абонаментно извозване на отпадъците с контейнери. Чистотата на нашите дворове, улици, детски площадки и прилежащи територии зависи от това колко бързо и ефективно ще бъде извършено извозването. Фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен предлага услуги за извозване на боклука в контейнери от териториите на жилищни сгради, обществени съоръжения, производствени обекти.

Капацитетът на нашата фирма ни позволява да се справим с големи количества отпадъци: ние осигуряваме висококачествено и навременно събиране на отпадъците в контейнери на достъпна цена.

Нашият арсенал включва цялото модерно оборудване, включително контейнеровози с многоподемна товарна система – благодарение на тях извозването на битовите отпадъци в контейнери се извършва безшумно, без да причинява дискомфорт на жителите в съседните къщи.

В нашата фирма можете да изберете и поръчате контейнер за сметосъбиране, като сключите договор с нас. Нашите експерти ще изчислят обема и честотата на пристигане на празен контейнер, от който се нуждаете. Предлагаме и контейнери под наем за боклук и битови отпадъци на ниски цени.

Контейнерите за твърди отпадъци са предназначени за събиране на битови отпадъци и последващото им транспортиране до мястото на изхвърляне.

Ние предлагаме няколко вида контейнери с различни размери, с капаци и колела, които отговарят на необходимите изисквания. Такива контейнери са изработени от траен материал, лесни за експлоатация по време на транспортиране и могат да побират дори обемисти отпадъци. Често на съседните територии се появяват различни битови отпадъци, просто защото обемът на инсталираните резервоари не е достатъчен за всички жители на къщата.

Може да прекратите проблема с изхвърлянето на отпадъци и да наемете кофи за смет от подходящия вид и обем от нашата фирма. Нашият асортимент включва стандартни метални контейнери за твърди отпадъци с различни обеми с колела и капак и контейнери с вместимост 8m3, които са предназначени за събиране на битови отпадъци и обемисти отпадъци.

Всички контейнери са изработени от трайна стоманена ламарина и могат да бъдат оборудвани с колела за лесен транспорт. Нашите контейнери ще ви помогнат да разрешите проблемите с изхвърлянето на отпадъци на територията на всеки дом или бизнес. За редовни клиенти фирмата предлага гъвкава система от отстъпки и безплатни консултации от специалисти.

Изнасяме боклука в удобно за вас време, седем дни в седмицата. Извозването на боклука е основната работа на нашата фирма. Ние обслужваме индустриални и търговски организации, държавни агенции и частни сгради. Ние работим стриктно по лиценз и работим на договорна основа с всички юридически и физически лица.

Ясно изпълняваме функциите, които сме поели. Освен това цените за нашите услуги са достъпни за всички клиенти. Наличието на собствен товарен транспорт и персонал от опитни служители ни позволява бързо да решаваме задачи.

Call Now Button