News & Events

На лятната вила често се натрупват много боклуци. Отпадъците се образуват в резултат на обработване на земя, изграждане на къща или стопански постройки, подобряване на земята или нова ограда. Във вилата често се носят стари мебели и уреди от градските апартаменти, които ви е жал да гиизхвърляте.

Ако боклуците се натрупат във вилата, те трябва да бъдат изхвърлени правилно. Фирма „В 5555” ЕООД за гр. Сливен и гр. Ямбол предлага на собствениците на крайградските райони професионални услуги за извозване на боклука от лятната вила. Включваме квалифицирани товарачи и специално оборудване в работния процес, поради което работим бързо, точно и евтино.

Собствениците на недвижими имоти и вили в частния сектор са отговорни за премахването на боклука от тях. Техните задължения включват не само навременното почистване на отпадъците, но и организирането на специални контейнерни площадки, както и поддържане на чистотата на тази територия. Изхвърлянето на пластмаса, строителни отпадъци и дори хартия самостоятелно е забранено от закона, тъй като неспазването на правилата за унищожаване заплашва да замърси околната среда. Изгарянето на зеленина, пластмасови бутилки, полиетилен и други неща в частен двор или извън него може да бъде глобено или строго наказано.

Всяка година тези, които ходят само през летния сезон, имат проблем със събирането на боклука. Освен това трудностите могат да се появят по време на пристигане и преди извозване. Не е необходимо да рискувате и да правите незаконни сметища – извозването на боклука от лятната вила със специални инструменти и транспорт до сметищата може да бъде поверено на служителите на фирма В 5555” ЕООД.

Нашият екип ще изхвърли всякакъв вид отпадъци:

Домакинство – остатъци от храна, ненужни обувки и дрехи, стъкло, пластмаса, калаени съдове, парцали, полиетилен и др.

Стари мебели – легла, гардероби, маси, меки комплекти;

Строителни отпадъци – стъкла и дограма, ръждясали кошчета, врати и врати, тухли, парчета фундамент и много други;

Дървета и храсти, пънове, клони, стволове;

Паднали листа;

Купчина пръст, неподходяща за по-нататъшно използване;

Извозването на боклука от вилата в контейнери значително улеснява живота на собствениците. Можете да използвате услугите еднократно или да сключите договор за постоянно обслужване. Ще монтираме контейнер за събиране на отпадъци на територията на селото и вилата или ще пристигнем на адреса веднага след като клиентът е подал заявление.

Особено трудно е да се изчисти района от боклука, образуван в процеса на извършване на ремонтни и строителни работи. Ще бъде проблематично сами да премахнете дъски от старата ограда, парчета бетон, пръст от изкопана яма за басейн или фундамент.

Ако строителните отпадъци пречат на по-нататъшната работа, при изхвърлянето им трябва да бъдат привлечени специалисти. Нашите служители ще изберат подходящия контейнер и ще пропуснат товарач, ще заредят всички боклуци и ще ги транспортират до сметището.

Остатъците от боклука се изнасят изцяло от площадката. В резултат на почистването клиентът получава идеално чиста зона за използване. Придържаме се към договорените срокове, работим бързо и по график.

Call Now Button