News & Events

Голямото количество отпадъци може да се превърнат в сериозен проблем, ако не бъдат извозени навреме и изхвърлянето им на депо. За такива задачи се обръщат към специалисти и фирми, които се занимават с такива услуги като фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен, защото цената за изхвърляне на отпадъците след ремонт на апартамент е достъпна за всеки клиент.

Фирмата ще ви предостави оборудван транспорт и услуги – товарачи, така че работата ще приключи бързо и без забавяне. Строителните отпадъци и твърдите отпадъци трябва да се транспортират само в контейнери – контейнерът ще осигури защита срещу миризма, съдържанието няма да изпадне на пътя по време на шофиране.

Контейнерите се избират след декларирания обем боклук, минималната кубатура започва от 7,5 м3. Специалистите на фирмата избират превозни средства за конкретната задача.

Кога се изисква контейнер за отпадъци?

Превозът на отпадъци с оборудвани превозни средства е задължително спазване на законовите изисквания. Машините трябва да бъдат оборудвани с контейнер, както и устройство за разтоварването му.

Контейнерът изнася: Твърди битови отпадъци – всякакви боклуци, които се появяват в къщата и апартамента. Това са найлонови торбички, хартия, вещи и други отпадъци.

Обикновено общинските фирми не извозват твърдите отпадъци, след строителство.

Строителните материали – в резултат на строителство или ремонти се появяват остатъци от пластмаса, дърво, бетон или тухлени стърготини, остатъци от метални конструкции. Според регламента големите количества отпадъци се извозват само в контейнери.

Мебели – специални грешки възникват при транспортирането на шкафове, дивани и фотьойли. Голямо тяло трябва да се побере в контейнер, така че се избира контейнер с подходящ обем.

Обикновено обема на контейнера се заявява по време на ремонта или когато се рушат стари сгради и съоръжения.

Домакинските уреди, като мебелите, трябва да се транспортират в съответствие с изискванията за безопасност. Наема се контейнер, в който съдържанието се транспортира до мястото на изхвърляне. Контейнерът осигурява безопасно транспортиране до мястото за обработка.

Индустриални отпадъци – частни фирми поръчват превозни средства за транспортиране на отпадъци до сметища, унищожаване или обезвреждане. Спазването на разпоредбите може да бъде проверено по всяко време от контролиращите организации, така че наличието на контейнер е задължително.

Как да поръчам камион с контейнер?

Ако планирате да премахнете голямо количество боклук, ще ви е необходим транспорт с контейнер. Поръчвайки автомобил, вие спазвате разпоредбите и гарантирате безопасното предаване на отпадъците до депо или до място за изхвърляне.

Контейнерът улеснява товаренето, така че работата ще приключи бързо и без забавяне. Можете да поръчате кола по всяко време.

Call Now Button