News & Events

След претърпян пожар, започват да се премахват последствията: демонтиране на изгорели конструкции, почистване на сажди, премахване на всички отпадъци за преработка и обезвреждане.

Фирма „В 5555” ЕООД е специализирана в бързото и ефективно извозване на изгорелите конструкции и отпадъци.

Ние предлагаме нашите услуги за изхвърляне на отпадъците след пожар – ще почистим площадката, ще извършим товаренето и ще осигурим транспортирането на отпадъците.

Осигуряваме професионален екип, работим в глад Сливен и град Ямбол.

Имаме достъпни цени и професионален подход.

Осигуряваме доставка на автомобил с контейнер и изготвяме всички необходими документи.

Ние бързо ще премахнем отпадъците след пожара.

След потушаване на пожара се изисква спешно ликвидиране – цялостно почистване на територията, за да се подготви за ново строителство. Всичко, което не е имало време да изгори, също се изнася, сградата или площадката се почистват напълно.

Трудно е да се справите сами с тази задача, защото тя изисква компетентна подготовка, товарене и транспортиране на отпадъци. Повечето от боклуците се извозват на специално депо или място за рециклиране.

Често се изисква документация, за да се докладва за свършената работа. Ако имате нужда от помощ, ние предлагаме пълен пакет от услуги: подготовка на обекта – товарене на отпадъци, пълно почистване на територията; извозване на боклука с оборудван транспорт; разтоварване, изхвърляне или рециклиране на място; изпълнение на документи за извършената работа за отчитане в контролиращи организации.

Нашите служители са истински професионалисти, които си знаят добре работата. Просто трябва да ни зададете задача и да определите крайния срок.

Можете да поръчате помощ от нас за отстраняване на последствията от пожар – ние ще направим всичко бързо и ефективно.

Разумни цени.

Ако къщата е изгоряла, нямате силите да изнесете боклука. Нашият екип ще ви спести излишните трудности: ние ще премахнем отпадъците на ниска цена.

Можете да поръчате услугата евтино, цената се изчислява предварително. Ще Ви информираме за размера на плащането при подаване на заявление и ще го запишем в условията на договора.

Нямаме скрити такси.

Приемаме заявки по телефона. Всички контакти са представени на сайта, можете да оставите заявление.

Гарантираме комуникативни умения, отговорност и стриктно спазване на сроковете. Очакваме с нетърпение вашето посещение в нашата фирма! Удобството на сътрудничеството с нас вече е оценено от много клиенти, които днес са се превърнали в наши редовни партньори.

Можете да направите поръчка при нас спешно, когато имате нужда от помощ днес или да наемете контейнер и извозване на отпадъците за дълго време. Всичко това на достъпна цена и при изгодни условия. Ако имате нужда от документи, ние ще ви предоставим.

Call Now Button