News & Events

За изхвърлянето на счупени на тухли или бетон при строителсво се използват улеи за отпадъци. Не се препоръчва да се изхвърля боклука в чували, защото води до потъване на улея, и претоварване – до счупване на веригите и срутване на цялата колона от улеи. 

Ние от фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен предлагаме улеи за боклук и строителни отпадъци под наем. Улеите са снабдени със силни вериги и позволяват бързо и безопасно изхвърляне на строителни отпадъци и отломки от височина до 30 метра.Размерите на улеите за отпадъци са: 110 см х 55 см за една секция.

Обикновено улеят за строителни отпадъци е произведен от гъвкава пластмаса,  използвайки техника на ротационно свързване. Основните съставни елементи са участъци от прави конични тръби, приемащи фунии и закрепващи към рамковата конструкция. Секциите и бункерите са придружени от стоманени вериги и резбови връзки. Фиксиращата рамка може да бъде фиксирана към стени с минимална дебелина 25 см и максимум 57 см. Технологията на плъзгащото ограничаване също ви позволява да заобиколите балкони и корнизи. 

Конструкцията може да бъде направлявана и с вътрешно въже, прикрепено към основата и подножието на улея. В същото време движението при изхвърлянето на отпадъците не изисква пълното му разглобяване.

Наем на улей за строителни отпадъци: ключови предимства

Отдаването под наем на улеи за строителни отпадъци е възможност да спестите от закупуването на конструкции, които се модернизират с всяка година. Съответно, улейът за боклук, закупен днес, ще се окаже остарял след една година и когато наемате, вие значително ще спестите пари. 

Най-предпочитаните и функционални са пластмасовите улеи – ето само някои от предимствата на този тип улей за строителни отпадъци:

  • Максимално спестяване на време при отстраняване на строителни отпадъци от всички етажи на висока сграда;
  • Подобряване на екологичните и санитарните условия на строителната площадка – минимум прах, мръсотия и вредни примеси във въздуха;
  • Минимално ниво на шум при спускане на строителни отпадъци;
  • Осигуряване на безопасността на строително-монтажните работи от всички нива на сложност;
  • Лесно инсталиране, възможност за преместване на маркуча за спускане на строителни отпадъци, без да е необходимо пълното му разглобяване;
  • Здравина, устойчивост на климатични условия, максимален температурен диапазон на работа, максимална издръжливост;
  • Неустойчивост на корозия, няма нужда от боядисване и лакиране на секции.

Ярката пластмаса и подравняването на ръкавите по дължината на сградата винаги привлича вниманието, поради което почти всички улеи за строителни отпадъци се търсят за поставяне на реклами. Ако сградата е в процес на изграждане, е възможно да се обяви продажбата на апартаменти, офиси и други помещения. По време на инсталационни и ремонтни дейности по-често се поставят реклами от трети страни рекламодатели.

Call Now Button