News & Events

Фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен може да достави контейнер от 4, 6 или 8 кубически метра.

Ние бързо и ефективно извършваме работа по извозването на строителни отпадъци – автопаркът на компанията разполага с цялото необходимо специално оборудване с различна товароподемност. 

Нашите професионалисти спазват всички съвременни изисквания за транспортиране – извозването на строителните отпадъци се извършва в контейнери, покрити с мрежа, които осигуряват безопасността на транспортирането. Строителните отпадъци се извозват по индивидуален график в съответствие с изискванията на клиента.

Контейнерът може да бъде изваден съгласно предварително уговорен график или веднага щом се запълни.От гледна точка на разходите на клиента, възможността за съхранение на отпадъците в контейнери на подходящо място и периодично извозване от нашите машини ще бъде по-изгодно. 

Обадете се по телефона или оставете заявка на уебсайта и ние ще предложим най-евтиното и ефективно решение за вас.

Събираме и извозваме боклука след разрушаване на частни къщи

Никой не е застрахован от необходимостта от разрушаване на старата къща. Що се отнася до нашата фирма, ние гарантираме бързо и качествено изхвърляне на боклука от разрушените селски къщи в района на гр. Сливен и гр. Ямбол, използвайки специално оборудване и контейнери с различни размери. Ние гарантираме оптималното съотношение на разходите и качеството на услугата.

Защо точно ние ще се справим по-добре от други с извозването на боклука от вашата лятна вила?

Висок професионализъм на изпълнителите.

Работим до ключ, когато клиентът изобщо не трябва да се притеснява за нищо.

Разумно и прозрачно ценообразуване. Клиентът ясно разбира какво и колко плаща.

Събираме боклука в частния сектор

Събирането на боклука в съвременния частен сектор може да се организира без излишни главоболия и без да се харчат много пари.

Наличието на собствена малка къща в селото или ново просторно семейно огнище във вилно селище предполага своевременно почистване на територията и изхвърляне на боклука. Можете да свършите по-голямата част от работата сами, или можете да поверите всички грижи на служителите на специализирани компании. Във всеки случай организацията за извозване на битови отпадъци на територията на населеното място пада върху плещите на жителите му. Има няколко възможности за изхвърляне на отпадъци:

Наемете контейнер и сключете договор с нашата фирма за своевременно събиране на боклука. Тази опция може да бъде ефективна, ако извършвате строителни или ремонтни дейности и трябва да събирате много битови отпадъци.

Тази услуга ви позволява да получите компактна маса от безполезни клони и корони на дървета, които могат да се използват за ваши собствени цели или да се продават на заинтересовани фирми. Това ще увеличи рентабилността на собствения ви бизнес, а в същото време ще се погрижите за околната среда.

Всичко за премахването на остатъците от сеч

Необработените дървесни отпадъци заемат много място и се разлагат дълго време, което влошава и без това плачевното екологично положение в страната. Свързвайки се с нашите услуги на фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен, можете да избегнете това, като увеличите ефективността на вашата фирма.

Премахването на дървесни отпадъци се извършва в специални бункери, чийто размер варира от 8 до 32 кубически метра. Те са натоварени със специален кран. Внимателно полагаме дървото, като не позволяваме да останат кухини в контейнера. Това е необходимо за ефективното използване на контейнерите, тъй като не искаме нашите клиенти да плащат прекалено много за транспорт.

За да оптимизираме процеса, ние извършваме:

Смилане на дървесината. Отпадъците от дъскорезници се настъргват с помощта на верижни триони или шредери, което значително опростява товаренето. Имайте предвид обаче, че предоставянето на тази услуга не е рентабилна, ако трябва да изхвърлите отпадъците от отсичането на няколко дървета;

Доставка на дървесина на предприятия. Процедурата намалява количеството остатъци, което ги прави по-лесни за транспортиране. В този формат суровините се доставят на предприятия, специализирани в преработката на отпадъци, получени в резултат на дърводобив.

Ако планирате да извършите работа, която води до голям обем остатъци от сеч, не трябва да поръчвате услуги за тяхното отстраняване само с цел транспортиране на дървесината до сметище.

Вместо това можете да установите партньорства със специализиран бизнес, който с удоволствие ще приеме вашите суровини и ще плати разходите, което ще ви донесе добри приходи.

Характеристики на отпадъците

Картон, използван повторно след рециклиране. Отпадъчната хартия също принадлежи към нея, ако говорим за дебели листове.

Филм и пластмаса. Приети за рециклиране в специални предприятия. Някои пластмаси не подлежат на рециклиране и трябва да бъдат унищожени.

Дърво, използвано за производство на мебели, строителни материали и други продукти. Чипс и остатъци от сеч се използват за гориво.

Блокове от пяна, счупена тухла и бетон След обработка от тях се правят подобни строителни материали. Някои суровини, като тухлени чипове, се използват повторно.

Нашата фирма приема отпадъци за обезвреждане и рециклиране, ние осигуряваме собствен транспорт за извозване на големи количества. Обсъдете подробностите с мениджъра, служителят ще отговори на всички въпроси по телефона или онлайн.

Call Now Button