News & Events

Изборът на подходящия контейнер за отпадъци зависи от няколко фактора:

Видът на отпадъците;

Обема на отстранения боклук или неговата маса;

Необходимата честота на износ.

Нашата фирма предлага широка гама от контейнери, така че всеки клиент да може да избере правилната опция според своите нужди.

Например, ако имате малко отпадъци за извозване, предлагаме достатъчно малки по обем контейнери, за които няма да се налага да плащате прекомерно както при използването на голям полупразен контейнер.

Предлагаме 4 вида контейнери по размер.

Всички те са в отлично състояние: следим за тяхната изправност и ги почистваме и дезинфекцираме своевременно, така че да имат изряден вид. Моделите се различават по размер, капацитет и предназначение.

Най-често клиентите избират следните контейнери:

Контейнер 2м3.

Подходящ за строителни отпадъци, скрап, хранителни отпадъци и малки количества сняг.

Удобни за ръчно натоварване. Компактният размер позволява използването на такива модели дори в райони с липса на свободно пространство.

Контейнер 4м3.

Използва се за извозване на обемисти отпадъци и битови отпадъци от строителни обекти, складови комплекси. Подходящ за временно съхранение на сняг по време на механизирано прибиране на големи площи.

Контейнер 6м3.

Универсален контейнер, подходящ за всички видове отпадъци. Такъв контейнер побира голямо количество отпадъци, което намалява разходите за изхвърляне. Често се използва на строителни обекти, промишлени предприятия, големи търговски центрове.

Контейнер 8м3.

Контейнер за отпадъци 3 – стоманен контейнер, използван за съхранение и транспортиране на всякакъв вид отпадъци. В контейнер с такъв капацитет можете да съхранявате и транспортирате битови, хранителни, строителни отпадъци, твърди битови отпадъци, сняг и материали за рециклиране.. Основното предимство на контейнера е неговият голям капацитет и относително малкия му размер.

Нашата фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен организира събирането на боклука в контейнери. Предоставяме контейнери с различен капацитет под наем и, докато се пълнят, изнасяме отпадъците на определените за това депа извън града. Работим с фирми и частни лица, обслужваме жилищни райони, офис центрове, фабрики и строителни обекти.

Как работи нашата фирма „В 5555” ЕООД гр. Сливен?

При сключване на договор, определяме следните точки:

Брой наети бункери и контейнери;

Честотата на събиране на отпадъците;

Клас на опасност и вид отпадъци (зависи от това как ще натоварим и извадим контейнера).

В кои дни ще се събират и извозват отпадъците (винаги се съобразяваме със заетостта на клиента).

В определеното време нашият екип пристига на мястото, зарежда контейнера, оставяйки друг празен контейнер в замяна и го извозва до лицензираните депа, разположени извън града.

Фирмата работи на територията на общините Ямбол и Сливен.



Call Now Button